PES 2020 ile alakalı ilk ayrıntılar gelmeye başladı. Son olarak PES 2019 ile kendi rekorlarını kıran Konami, yeni futbol oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Peki, PES 2020 ne vakit çıkacak? PES 2020 nasıl olacak? PES 2020 fiyatı ne kadar olacak? İşte, yeni PES oyunu ile alakalı tüm bilenler!

PES 2020 nasıl olacak?

PES 2019 ile beraberinde mühim devrimlere imza atan Konami, Şampiyonlar Ligini lisansını ezeli rakibi FIFA kaptırınca satış rakamlarında epey düşüş yaşamıştı. Bu gelişmeyle beraberinde ezeli rakibi FIFA‘nın epey arkasında kalan PES’inbu sene mühim değişikliklere gitmesi bekleniyor. Peki, Şampiyonlar Ligi lisansını rakibine kaptıran Konami bu sene ne gibi değişiklilerle karşımıza çıkacak. İşte yanıtı!

Hoşçakal Fox Engine! Merhaba Unreal Engine!

Kojima Productions doğrulusunda geliştirilen Fox Engine, belki de son kez PES’in oyun motoru olarak kullanılacak. İlk kez Metal Gear Solid V ile sarfedilen Fox Engine, işlemiş oyunların da yapı taşlarından birini oluşturmuştu.
Her ne kadar kullanıcılara gerçekçi grafikler sunmuş olsa da Fox Engine’ın Frostbite destekli FIFA 19‘a karşı gerektiğince yetersiz olduğunu söyleyebiliriz.
pes-2020-nasil-olacak-pes-2020-fiyati-pes-2020-ne-zaman-cikacak-bir-portal
Bu sene bamdiğer bir oyun motoru hazırlığında olan Konami, PES 2020 ile bombayı patlamayı hazırlıyor. Bu sene resim atmosferi ile kendisine hayran bıraktıracak bir oyun hazırlığında olan Konami, yeni oyun motoru ile FIFA 2020‘ye vuruş vurmayı hedefliyor.
Bildiğiniz üzere, uzun bir süredir Fox Engine’nin oyun fiziklerine olan artı katkısı epey tartışılıyordu. Yeni oyun motoru ile beraberinde bu tartışmalara bir vermeyi hedefleyen Konami, 2019’a damgasını vurmak istiyor.
Son yayınlanan raporlara göreyse, Konami’nin PES 2020 ile beraberinde Fox Engine‘dan Unreal Engine’a geçeceği de iddia ediliyor. Şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bulgular tarafında, bu suni zeka sayesinde Unreal Engine sayesinde daha gerçekçi ve etkileyici bir atmosfer oluşturulabileceği ön görülüyor.
pes-2020-nasil-olacak-pes-2020-fiyati-pes-2020-ne-zaman-cikacak-bir-portal-2

PES 2020 Nintendo Switch amacıyla çıkacak mı?

Hatırlarsanız, geçen sene Konami, PES 2019‘u Nintendo Switch platformu amacıyla geliştirmemişti. Bu halde natural olarak rakibi FIFA’ya büyük bir avantaj sağlamıştı.
Yayınlanan raporlar tarafında Konami, bu sene Unreal Engine‘a geçiş yapması ile beraberinde hem konsol hem mobil platformlar amacıyla de mühim ilerlemelere imza atacak.
Eurogamer ile hususşan Konami’den Adam Bhatti, bu sene Nintendo Switch amacıyla özel bir PES oyunu hazırladıklarını da müjdelemişti.
Unreal Engine ile beraberinde inanılmaz derece iyi işler çıkartacaklarını da ön gören Adam Bhatti bu sene gerektiğince ses getirecek bir oyun hazırlığında olduklarını da özellikle açıkladı.
pes-2020-nasil-olacak-pes-2020-fiyati-pes-2020-ne-zaman-cikacak-bir-portal-3

Baştan aşağıya güncellenen eşleştirme sistemi ve serverlar!

Adam Bhatti‘nin heyecan verici açıklamalarının sonrasında gelelim bu sene yeni PES oyunu ile beraberinde bizi bekleyen değişikliklere.
Bildiğiniz üzere son PES oyunlarının en büyük bozukluğu şüphesiz ki serverlar. Bu sene serverlarını ve eleştirme sistemi yeniden elden geçirecek olan Konami, sorunsuz bir oyun deneyimi amacıyla tabiri caizse ince eleyip sık dokuyor.
Eğer Konami, bu sene serverlarındaki sorunları kökten halledebilirse, EA’nın tutarsız serverları ile hüsrana uğramış birtakım hayranları geri kazanabilir.
Son senelerde çevrimiçi oyun modlarında önemli oranda değişikliklere giden PES, yeni oyun modları ile de ilgi çekmişti. Bu sene ise, Konami yeni oyun motoru ve ilerlemiş serverlarıyla baştan aşağıya yenilenmeyi hedefliyor.

pes-2020-nasil-olacak-pes-2020-fiyati-pes-2020-ne-zaman-cikacak-bir-portal-4

PES 2020 fiyatı nasıl olacak?

Bu senede PES 2019‘a benzer bir fiyat anlayışına sahip olacak olan PES 2020 fiyatı 60-80 Euro arasına olması bekleniyor. Fakat, Konami yeniden başarılı satış rakamlarına ulaşmak istiyorsa, söz hususu bu fiyat stratejisini baştan aşağıya gözden geçirmesi de gerekiyor.

PES 2020 ne zaman çıkacak?

Merakla beklenilen PES 2020 çıkış tarihi hakkına şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat bizde son PESoyunlarının çıkış tarihlerini gözden geçirdiğimizde PES 2020‘nin Ağustos sonu ila Eylül’ün ilk haftasında çıkacağını ön görü etmekteyiz.
Eğer bir problem olmazsa, PES 2020 çıkış tarihi, alçakta görebileceğiniz tarihlere yakın bir vakit dilimde olarak açıklanacağını da belirtelim.
– PES 2016 – 17 Eylül 2015
– PES 2017 – 13 Eylül 2016
– PES 2018 – 14 Eylül 2017
– PES 2019 – 28 Ağustos 2018

PES 2020 Türkiye Ligi olacak mı?

Geçtiğimiz sene, lisanslı olarak bulunan Türkiye Ligi, yeni oyunda da bizleri karşılayacak. Bunun haricinde ise, PES 2020Türkiye Ligi ile beraberinde bizleri önemli oranda değişikliklerde bekliyor. Tahminlerimizi arasında, Türk takımlarına ait yeni stadyumlarında oyuna ekleneceğini düşünmekteyiz.
Peki siz, yeni PES oyunu ile alakalı neler düşünüyorsunuz? Sizce Konami, bu sene nasıl bir oyun ile karşımıza çıkacak? Bu husus ile alakalı düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümünden iletebilirsiniz.
kaynak :shiftdelete.net

Yorum Yaz

Yama Hataları varsa bildirin lutfen.

Daha yeni Daha eski