Tüm dünyada fırtınalar estiren PES 2019’da karşılaşabileceğiniz tüm hatalar ve çözümleri burada! Buna göre siz de daha başarılı ve akıcı bir PES 2019 deneyimi için PES 2019 hataları ve çözümlerine bir göz atabilir ve verilen çözüm önerilerini uygulayabilirsiniz.

PES 2019 Oynarken Takılma Hatası ve Çözümü

PES 2019 oynarken iyi bir sisteminiz olmasına rağmen takılma sorunu yaşıyorsanız monitör frekansı ile ilgili bir probleminiz olabilir. Bu hatanın çözümü için Nvidia ayarlarına girerek burada yer alan ayarları ekranınızın hertzi ile sabit olacak şekilde düzenleyin.

PES 2019 VNBP733 Hatası ve Çözümü

PES 2019 VNBP733 hatası çözümü için ilk olarak Steam’dan çıkın. Bilgisayarınızın Başlat menüsüne tıklayarak arama kısmına CMD yazın ve yönetici olarak çalıştırmaya başlayın. Açılan pencereye de ‘’netsh winsock reset’’ yazarak sisteminizi yeniden başlatmak üzere komutu verin. Bilgisayarınız yeniden açıldığında ise Steam’i yönetici modunda çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Bu işlemi PES 2019 VNBP733 hatasını aldığınız her defada tekrardan yapabilir ve problemi çözebilirsiniz.
PES 2019 VNBP733 hatasının bir diğer çözümü içinse bilgisayarınızdan güvenlik duvarını açın ve gelen ve giden kurallar bölümüne yeni bir kural açarak bağlantı kuralına tıklayın. Bu alanda UDP’yi seçin ve port kısmına da 5739 yazın. Bağlantıya izin ver seçeneğine basarak devam edin. Karşınıza çıkan alandaki üç bölümü de işaretleyin ve ad kısmına PES 2019 yazdıktan sonra işlemi sonlandırın. Bu düzenleme sürecini hem gelen hem de giden kurallara ayrı ayrı uygularsanız sorununuz çözülecektir.

PES 2019 Hesap Doğrulama Hatası ve Çözümü

PES 2019 hesap doğrulama hatası çözümü için ilk olarak bilgisayarınızda yer alan C: sürücüsünde Steam’i yüklediğiniz yeri açarak Steam\steamapps\common\PRO EVOLUTION SOCCER 2019/Settings sekmesine gelin. Bura da Online yazan kısma gelerek Otomatik yazısında yer alan tik işaretini kaldırın ve Tamam butonuna basın. Daha sonra ise bilgisayarınızı yeniden başlatarak oyuna giriş yapmayı deneyin.

PES 2019 Beyaz Ekran Hatası ve Çözümü

PES 2019 beyaz ekran hatası alıyorsanız ilk olarak oyunu yönetici modunda çalıştırmayı deneyin. Bunun için de oyunu Steam üzerinden değil de bilgisayarınızda bulunan .exe dosyasına tıklayarak yapabilirsiniz. Sorun çözülmediyse diğer bir seçenek olarak Windows işletim sisteminin en son güncelleştirmelerinin tamamını indirip indirmediğinizi kontrol edin ve ekran kartınızın tüm sürücülerini yeniden güncelleyin.

PES 2019 Çalışmayı Durdurdu Hatası ve Çözümü

PES 2019 çalışmayı durdurdu hatası alan kullanıcılardan biriyseniz ilk olarak DirectX’in en son güncellemeleri aldığından emin olun. DirectX’in en güncel haline sahip olmanıza rağmen oyunu halen açamıyorsanız Net Framework 4.6.2’yi işletim sisteminize yükleyin. Bu yükleme işlemi esnasında yazılımın güncelleme almaması için internet bağlantınızın kapalı olmasına dikkat edin.
Tüm bu işlemleri yapmanıza rağmen PES 2019 çalışmayı durdurdu hatası almaya devam ediyorsanız da Visual C++ yazılımını güncelleyin ve 2017 sürümüne kadar getirin. Güncelleme işleminin bitmesinin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmanız durumunda probleminiz büyük ihtimalle çözülecektir.

PES 2019 FDDN576 Hatası ve Çözümü

PES 2019 FDDN576 hatası almanız oyunun sunucularına bağlanamadığınız anlamına gelir. Sunucu çok yoğun veya bakım var şeklinde bir uyarı veren bu hatada kesin bir çözüm bulunmamaktadır ve hatanın KONAMİ kaynaklı olduğu düşünülmektedir. Bu nedenle zaman zaman karşınıza çıkabilen PES 2019 FDDN576 hatasında çözüm için modeminize reset attıktan sonra oyuna arka arkaya giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

PES 2019 VRAM Hatası ve Çözümü

PES 2019 VRAM hatası çözümü için ilk olarak masaüstünüze sağ tıklayın ve NVİDİA denetim masası yazısını seçin. NVİDİA denetim masası açıldığı zaman sol kısımda 3D ayarlarının yönetilmesi sekmesine tıklayın ve bu alanda bulunan Genel Ayarlar altındaki Yüksek Performanslı İşlemci kısmını işaretleyin. Daha sonra Uygula butonuna basın. Bu işlemi tamamladıktan sonra program ayarlarına gelin ve Genel Ayarlar bölümünde Gözat’a tıklayarak PES 2019’un kurulu olduğu kısımdaki Settings’i seçin. Son olarak da Settings kısmında altta yer alan Yüksek Performanslı İşlemci butonuna tıklayın ve Uygula butonuna bastıktan sonra oyuna yeniden giriş yapmayı deneyin.

PES 2019 Kasma ve Donma Hatası ve Çözümü

Yorum Yaz

Yama Hataları varsa bildirin lutfen.

Daha yeni Daha eski