OEP 19 V2 






OEP 19 V2 ÇIKTI ! ( YAMAYI OYNAYABİLMEK İÇİN DLC 3 SÜRÜMÜNE KADAR VE 1.03 CRACKE SAHİP OLMANIZ LAZIM VE TEMİZ YAMASIZ OYUNA KURMANIZ LAZIM.)(ORİJİNAL OYUNLARDA HATA VEREBİLİR.)





DLC İNDİRME LİNKİ(DLC 1-2 VARSA SADECE 3'Ü İNDİRİN YOKSA AİO SÜRÜMÜNÜ İNDİRİN) : https://www.ketubanjiwa.com/…/pes-2019-dlc-3-0-aio-fix-for-…
DLC'leride download klasörüne atınız.

 Öncelikle hatasız kurulum için dlc 3 sürümüne kadar sahip olup 1.03 cracke sahip olmanız lazım ondan sonra OEP 19 v2 part 1'deki download klasörünü,dpfilest klasörünü oyunun olduğu yere atıyorsunuz,pro evulotion soccer 19 klasörünü belgelerim konami klasörünün içine atıyosunuz sizde öyle bir klasör varsa belgelerim konami içerisinde silin. OEP 19 v2 part 2'deki dosyaların hepsini oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın. Ondan sonra aşağıdaki resimdeki gibi dpfilestten yamamızı aktif edip onaylayın ve oyunumuzu normal pes 19 dan değil pes 19 evoswitcher'dan açalım, normal pes 19 dan açarsanız hatalar alırsınız oyun açılınca evoswitcher'I kapamayın ,her dediğimizi hatasız yaparsanız müthiş bir yama deneyimi sizleri bekliyor,İYİ OYUNLAR DİLERİZ!(KURULUM VİDEOSUDA YARIN GELECEKTİR.)
EVOSWİTCHER STEAM'e BAĞLANIRSA EVOSWİTCHER'I KAPAYIP SİDER'I AÇIP NORMAL PES 19'a TIKLAYIP OYUNU AÇIN.

Kurulum Videosu: https://youtu.be/AdeIVZtb43U



Yamada emeği geçen OEP Ekibine tesekkür ederiz.





Yorum Yaz

Yama Hataları varsa bildirin lutfen.

Daha yeni Daha eski